AVSLUTAT: Partneransvarig till Samtrafiken

     

Den ökande digitaliseringen av vårt utbud har ändrat kund- och köpbeteenden radikalt inom person- och kollektivtrafiken. Vi står inför en strukturförändring som påverkar hela spelplanen.

Samtrafikens ambition är att vara branschledande inom tre fokusområden: kollektivtrafikdata, branschstandarder och kombinerat resande. Vi utvecklar samarbeten och erbjuder tjänster inom informations- och biljettlösningar för kollektivtrafikbranschen i syfte att skapa ett gemensamt mervärde för våra ägare, vilket gynnar både trafikaktörer och resenärer.

Vi ägs av 34 partners från kollektivtrafikbranschen: alla regionala kollektivtrafikmyndigheter samt merparten av de kommersiella trafikoperatörerna. Vi samverkar med ytterligare 21 aktörer.

Samtrafikens mål är att vara ett självklart val för branschöverskridande samverkansprojekt hos våra partners.  För att lyckas med det krävs att vi skapar och bibehåller de starka relationer och engagemang som behövs för att optimera samarbetet mellan oss och våra partners. Här behöver vi dig i vårt marknadsteam.

 

Ansvarsområden 

Dina ansvarsområden kommer att vara att:

·      Skapa effektiva och goda relationer i dialog med partners

·      Förankra nyttan och skapa förståelse för Samtrafikens Partneravtal, SPA10

·      Kartlägga relevanta kontaktytor hos partners

·      Lyssna in behov hos partners och därmed bli deras röst in i Samtrafiken, ex om vårt uppdrag och fokusområden

·      Omvärldsbevaka lokalt hos partner samt i övrigt nationellt och internationellt

·      Kartläggabehov av strategisk utveckling i samarbete med nyckelpersoner i verksamheten 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer och affärer. Du har kanske representerat ett företag i deras långsiktigt affärsskapande processer med kunder och partners. 

Du har en adekvat högskoleutbildning eller motsvarande. 

Du har ett mycket starkt intresse för digitalisering och de möjligheter som den innebär.

Det är meriterande om du har erfarenhet från kollektivtrafikbranschen.

Som person är du relationsskapande och trivs med uppgifter som innefattar resor och muntlig framställning. Du är flexibel och klarar enkelt att ha många kontaktytor som du relaterar till på såväl lyhört som smidigt. Ditt arbetssätt är ihärdigt och du driver processerna i mål trots tillfälliga bakslag. 

Övrigt

Arbetet innebär ca två tjänsteresor per vecka inom Sverige. Du ingår i marknadsteamet som tillhör kommunikations- och marknadsavdelningen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vårt kontor ligger i det centralt placerade och nyrenoverade Kollektivtrafikens hus, vägg i vägg med Stockholms Centralstation.

För mer information och ansökan

Sänd din ansökan med CV och personligt brev till ann.bakke@lumenova.sesenast den 22 februari 2019. Ansökningar behandlas löpande. Eventuella frågor besvaras av marknadsansvarig Kimiko Sörensen, tel. 0722 – 484 500.

Om Samtrafiken

Samtrafiken gör kollektivtrafiken smartare. Vi skapar mervärde för hela branschen genom att koppla samman landets offentliga och privata trafikaktörer, koordinera hela landets kollektivtrafikdata samt utveckla och förvalta biljett- och betalstandarder. Genom Samtrafiken gesmöjlighet att kombinera och sälja både egna och andras reseutbud. Tillsammans når vi längre. Mer information här: www.samtrafiken.se eller https://www.youtube.com/watch?v=lwEmqMQiI-g&t=8s.

 

 

 

 

 

Ann Bakke